Vols treballar a les institucions penitenciàries de Catalunya? Ara ho pots fer si superes les oposicions de tècnic especialista en serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. És una feina fixa que t’aportarà l’estabilitat laboral que tant necessites.

Posem al teu abast els millors mitjans perquè aprovis aquestes oposicions: tutors personals, orientadors, temaris completament actualitzats, alertes de convocatòries, horaris flexibles... Ens adaptem a les teves necessitats i al teu ritme d’estudi. El nostre objectiu és que aconsegueixis la teva meta: un treball per a tota la vida, en el mínim temps possible. Estàs preparat?

REQUISITOS Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacional d’algun dels Estats membres de la Unió Europea o d’altres Estats en què sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. Haver complert els 16 anys i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa. CARACTERÍSTICAS DEL CURSO Experts en Oposicions Més de 20 anys preparant Oposicions Activitats en el teu centre Individuals i en grup Simulacres d'examen Similars als exàmens oficials Classes en directe Sessions en directe amb el teu professor Vídeoclasses 24 hs Accés a totes les classes en vídeo