Vols ser guàrdia urbana? Formar part de la guàrdia urbana et suposa feina fixa per a tota la vida. Aconsegueix la teva plaça com a guàrdia urbana a l´Ajuntament de Barcelona. Cada any es convoquen places en la Guàrdia Urbana Informa´t ja sobre la propera convocatòria i treballa per a l´ajuntament de Barcelona en la guàrdia urbana!

Rebràs una atenció personalitzada per part de professors i orientadors. Ells resoldran tots els teus dubtes i et guiaran i assessoraran durant l´estudi. El nostre sistema d´estudis flexible et permetrà estudiar al teu ritme. Comptem amb un elevat índex d´aprovats. Ens avalem més de 20 anys d´experiència preparant opositors amb èxit amb una formació de qualitat.

Requisitos generales Tenir la nacionalitat espanyola. Estar en possessió del títol de graduat en educació secundària, graduat escolar, formació professional de primer grau, equivalent o superior. Haver complert 18 anys i sense límit d'edat. Fer una alçada mínima d’1.70 m els homes i 1.60 m les dones. No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria. No estar inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques, ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l’Administració Pública, ni haver estat condemnat per delicte. Serà aplicable el benefici de la rehabilitació si s’acredita el corresponent document oficial. Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes. Posseir els permisos de conduir vehicles de la classe A-2 i B i BTP. Es publica una taula d'exclusions mèdiques que has de comprovar. És motiu d'exclusió el tenir tatuatges visibles amb la uniformitat de qualsevol de les funcions i Unitats de la Guàrdia Urbana de Barcelona (recorda que l'uniforme de la unitat "platjes" és un pantaló bermudes i samarreta de màniga curta).